0261-768.206
0
- A kosara üres!
Email vagy Telefon
Jelszó *

 

No Pardon Pub: 20 év a megbízható minőség és folyamatos megújulás jegyében

 

Amikor 1999-ben, az egykori Hully Gully szórakozóhely helyére megálmodtuk és felépítettük a No Pardon Pub-ot, nem kis feladatra vállalkoztunk: egy angol pub hamisítatlanul laza hangulatát elhozni Szatmárnémetibe. A következő kihívást is sikeresen teljesítettük: az európai nagyvárosok éttermeinek gasztronómiai élményét kínáltuk látogatóinknak, változatos étlappal, folyamatosan magas minőséget garantáló konyhával.

 

Nemzetközi étlapunk magyaros fogásokkal kiegészítve, No Pardon-stílusban újragondolva és tálalva lett sokezer vendégünk kedvence - akár egy bográcsgulyásra, akár egy közepesen átsütött steakre, vagy könnyű desszertre vágyva tértek be hozzánk.

 

A mindenkori magas minőség garanciája mellett a folyamatos fejlesztés a No Pardon Pub másik fő értéke: az évek során catering szolgáltatásunk itthon és több más városban is elismerést szerzett, a 2004-ben kialakított nyári kertünk pedig a város egyik legkellemesebb teraszaként lett kicsik és nagyok első számú választása. Több mint 120 ételspecialitást tartalmazó étlapunk szezonális ajánlatokat is tartalmaz, a Márton-napi libavacsorák, téli malacos finomságok az ínyencek legnagyobb kedvencei.

 

Kérjük, ellenőrizze le személyesen a fennebb leírtakat :)

 

Asztalfoglalását webes felületünkön illetve telefonon is megteheti, a 0261-768206-os telefonszámon.


 

 

Vendégeink ajánlása 

"Hétfőn este 5 fős társasággal vacsoráztunk a No Pardonban.
A kiszolgálás végig kifogástalan és profi volt. Itthon ritkán találkozni ennyire udvarias pincérekkel. A leves és a főétel ízletes és kiadós volt, a rosé borra sem lehetett panasz. A csinos pincérlány már csak hab volt a tortán.
Ha legközelebb Szatmárnémetiben járok, biztos újra ellátogatok ide."

Miszlang Krisztián, Győr 

"A fogadás, a kiszolgálás, az étel, az ital. Minden. Nem jártam még ennyire hibátlan helyen. :) Külön köszönet a felszolgáló hölgy kedvességért. ;) Csak így tovább!"

Demeter Zoltán

"Hangulatos hely finom ételekkel, gyors és mosolygós kiszolgálással. Mindig elmegyünk, amikor Szatmáron járunk."

Borbély Bea