Sztorink 

Kikapcsolódást és szórakozást ajándékozni remek ötlet, ezért is nyitottuk meg 1999 novemberében a No Pardon Pub-ot, Szatmárnémeti központjában a Corvinului utca 11. szám alatt. Az egykori Hully Gully bárt hirtelen felváltotta az igényes angliai sörözők hangulata, amely igen hamar népszerűvé, és sokak kedvencévé vált.

Az étterem bővítése után egy évre látogatóinkat már nemcsak bőséges italkínálat, hanem nagyszerű gasztronómiai fogások is várták: magyaros konyhánk hagyományos ételeit, vagy nemzetközi finomságainkat kóstolva vendégeink bizonyosságot nyerhettek, hogy mindenképpen érdemes betérni hozzánk.

Rövid idő elteltével konyhánk fenséges fogásait már nem csak környékünk lakói ismerték: szinte az egész országban bemutattuk specialitásainkat, ezért 2003-tól különböző rendezvények – születésnapok, keresztelők, fogadások és baráti összejövetelek - hangulatát dobtuk fel egy-egy finom falattal.

 

Vendégeink ajánlása 

"Hétfőn este 5 fős társasággal vacsoráztunk a No Pardonban.
A kiszolgálás végig kifogástalan és profi volt. Itthon ritkán találkozni ennyire udvarias pincérekkel. A leves és a főétel ízletes és kiadós volt, a rosé borra se lehetett panasz. A csinos pincérlány már csak hab volt a tortán.
Ha legközelebb Szatmárnémetiben járok, biztos újra ellátogatok ide."

Miszlang Krisztián, Győr 

"A fogadás, a kiszolgálás, az étel, az ital. Minden. Nem jártam még ennyire hibátlan helyen. :) Külön köszönet a felszolgáló hölgy kedvességért. ;) Csak így tovább!"

Demeter Zoltán

"Hangulatos hely finom ételekkel, gyors és mosolygós kiszolgálással. Mindig elmegyünk, amikor Szatmáron járunk."

Borbély Bea