0261-768.206
0
- Cosul este Gol!
Email sau Telefon
Parola *

 

 

A dărui destindere și distracție este o idee splendidă, tocmai de aceea am deschis, în noimebrie 1999, Pub-ul No Pardon în centrul municipiului Satu Mare, pe strada Corvinului nr. 11.

Barul Hully Gully de odinioară a fost înlocuit pe neașteptate cu atmosfera exigentelor pub-uri englezești, devenind în scurt timp cunoscut și locul preferat al multora.

La un an după extinderea restaurantului, ne-am putut primi clienții nu doar cu o gamă vastă de băuturi ci și cu preparate gastronomice excepționale: gustând din felurile bucătăriei noastre tradiționale maghiare sau din specialitățile internaționale, oaspeții noștri au putut ajunge la convingerea că merită neapărat să ne pășească pragul. A trecut puțin timp până când preparatele festive ale bucătăriei noastre să devină cunoscute nu doar locuitorilor împrejurimilor noastre: ne-am prezentat specialitățile aproape în toată țara, prin urmare, începând din anul 2003, contribuim prin intermediul bucatelor alese la starea elevată de spirit a diferitelor evenimente – zile de naștere, botezuri, recepții, întruniri de prieteni.

 Recomandările clienților 

 

Un loc impresionant! <3
Felicitări tuturor: managementului pentru investiția în local și personal, bucătarilor care fac o treabă excepțională și ospătarilor care știu să își facă meseria cum trebuie! - A - 

Am fost foarte surprins de profesionalismul ospătarilor, bunăvoința lor și calitatea serviciilor oferite. - A -

Chiar dacă prețurile sunt medii-spre-mari se merită având în vedere profesionalismul lor. E printre puținele locuri din România în care am fost servit la un standard atât de bun. - Bogdan Constantin Budai