Autentificare

Politica de confidențialitate

 

La NO PARDON SRL ne angajăm să implementăm cele mai înalte standarde de confidențialitate și transparență cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în activitatea noastră curentă. Protecția și transparența în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cadrul desfășurării activității noastre sunt obiective importante pentru noi.

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor personale pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. Când utilizați serviciile noastre, respectiv accesați website-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentei Politici de confidențialitate și cu Termenii și condițiile noastre privind prestarea serviciilor către clienți.

 

 

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm și care este sursa acestora?

Colectăm datele pentru a opera eficient și a vă furniza cele mai bune experiențe legate de produsele și serviciile noastre. Puteți opta în legătură cu utilizarea datelor pe care le colectăm și prelucrăm. Atunci când vi se solicită să furnizați date cu caracter personal puteți refuza, cu excepția situației în care necesitatea de prezentare a datelor este o obligație legală. În cazul în care alegeți să nu furnizați date care sunt necesare pentru a cumpăra/transporta un produs există posibilitatea să nu putem finaliza comanda.

Pentru fiecare scop privind prelucrarea datelor, avem nevoie de anumite date cu caracter personal din partea dvs., după cum urmează:

  • în cazul vizitatorilor website-ului pub.nopardon.ro preluăm date anonime, despre persoanele care accesează și navighează; nu cunoaștem date despre aceștia, cu excepția adresei IP si a cookie-urilor utilizate, dar monitorizăm în scopuri statistice (ex. numărul vizitatorilor și secțiunile accesate/navigate/vizitate în cadrul website-ului); este posibil să adunăm informații în timpul vizitei dvs. pe website, prin instrumentele noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri): adresa de protocol de internet (IP), denumirea domeniului (URL), datele de accesare, istoricul de accesare al clientului (paginile vizualizate, link-urile pe care se face click), codul HTTP de răspuns, datele paginii web de unde se face accesarea, calitatea de octeți utilizata cu ocazia vizitării, datele paginilor vizualizate sau tipul și limba browser-ului utilizat;
  • pentru înființarea și administrarea contului de utilizator în cadrul website-ului pub.nopardon.ro; operarea proceselor de înregistrare a contului dvs. și gestionarea autentificării pe website; transmiterea unor alerte de securitate și notificări de cont; datele dvs. personale și datele de contact sunt colectate în mod direct de la dvs. când ați solicitat înregistrarea contului dvs. de utilizator – nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa(e) de livrare; Netransmiterea acestor informații va face imposibilă crearea unui cont de utilizator în cadrul magazinului nostru online;
  • pentru a încheia tranzacțiile pentru produsele noastre comercializate în cadrul website-ului pub.nopardon.ro (vânzări online); datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când efectuați comanda produselor, indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat, adică date personale și de contact, date privind achizițiile dvs., date fiscale, detalii de plată, informații legate de vânzări și orice alte date strict necesare pentru livrarea produselor – nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, adresa de livrare. Refuzul dvs. de a furniza aceste informații ar face imposibilă finalizarea achizițiilor în website-ul pub.nopardon.ro.
  • pentru marketing și publicitate, participarea la concursuri, tombole și promoții; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială), participarea la evenimente și promoții; datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când decideți să participați la concursuri, tombole și promoții sau când va abonați la newsletter – nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, date colectate din modulele cookies, date privind preferințe și obiceiuri, imagini fotografice sau video în cadrul evenimentelor organizate;
  • pentru preluarea comenzilor și a solicitărilor prin intermediul serviciului de call-center, e-mail si/sau formularul de contact, privind diferite informații, preluarea comenzilor si/sau soluționarea reclamațiilor de orice natură referitoare la produsele achiziționate. Datele dvs. sunt colectate în mod direct când:
    – apelați serviciul de call center – înregistrare audio a vocii dvs. și a convorbirilor telefonice și orice alte date personale pe care alegeți să ni le comunicați în cadrul comenzilor transmise prin call-center sau orice alte date personale necesare soluționării solicitărilor adresate prin intermediul call center-ului. Refuzul dvs. de a continua apelul înregistrat va face imposibilă soluționarea comenzilor dvs. prin intermediul call-center-ului.
    – transmiteți un email – adresa de email, orice date personale pe care alegeți să ni le comunicați;
    –  completați un formular de contact nume, adresa de email, numar de telefon, orice date personale pe care alegeți să ni le comunicați;

    Datele cu caracter personal sunt preluate:
  • Prin înregistrarea de diverse solicitări venite prin intermediul unuia dintre canalele de comunicare puse la dispoziție de NO PARDON SRL, de ex. call centre, adresă de e-mail, numere de telefon, formular de contact, mesagerie instant Facebook;• Prin înregistrarea unui cont de utilizator în cadrul website-ului pub.nopardon.ro;
  • Prin abonare la abonare newsletter;
  • Urmare a rezervării făcute de clienții noștri prin intermediul unor site-uri terțe de rezervari;
  • Comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu serviciile și ofertele noastre;
  • Sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale.

 

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice operațiune care echivalează cu o prelucrare (colectare, stocare, înregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale;
  • Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit;
  • Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice; 
  • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale NO PARDON SRL sau ale unui terț, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese.

În cazurile în care dispozițiile legale aplicabile impun consimțământul dumneavoastră prealabil și explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date, vom prelucra datele respective doar în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit. Puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter sau invitație la evenimente. În orice moment, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În toate cazurile, consimțământul va putea fi retras în același mod în care a fost acordat. Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, NO PARDON SRL nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră.

Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară în vederea prestării serviciilor NO PARDON SRL, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, NO PARDON SRL va proceda la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

 

Ce altfel de date mai colectăm?

Website-ul pub.nopardon.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru dumneavoastră și pentru a analiza trenduri, a administra website-ul, a urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adresa IP (Internet Protocol), tip de browser, furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra website-ul nostru. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze cookie-urile, această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciilor noastre. O resursă utilă pentru informații despre ștergerea și controlul modulelor cookie poate fi găsită la www.aboutcookies.org. 


Cum să utilizăm datele cu caracter personal?

Putem folosi, stoca și procesa informații personale pentru a furniza, înțelege, îmbunătăți și dezvolta website-ul nostru; a crea și a menține un mediu de încredere și mai sigur (cum ar fi respectarea obligațiilor legale); a furniza, personaliza, măsura și îmbunătăți publicitatea și marketingul nostru.Furnizarea, înțelegerea, îmbunătățirea și dezvoltarea website-ului pub.nopardon.ro
Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, îmbunătăți și dezvolta pub.nopardon.ro pentru a:

  • opera, proteja, îmbunătăți și optimiza pub.nopardon.ro și experiența utilizatorilor și clienților, cum ar fi efectuarea de analize, statistici și cercetări;
  • vă permite înființarea, administrarea și modificarea contului de utilizator în cadrul magazinului online pub.nopardon.ro; transmiterea unor alerte și notificări de cont;
  • vă face experiența de cumpărături mai ușoară, mai plăcută și mai eficientă;
  • vă oferi produse și servicii proprii sau ale partenerilor terți pentru clienți;
  • vă trimite mesaje privind produsele achiziționate, actualizări;
  • vă informa, prelua si procesa comenzi (inclusiv validarea, trimiterea notificărilor către dvs. sau către alte persoane pe care le desemnați, pentru a confirma starea comenzii dvs., confirmarea de expediere, inclusiv livrarea produselor către dvs. sau către alte persoane pe care le desemnați, facturarea acestora); anulări comenzi; rambursarea contravalorii produselor achiziționate; soluționarea reclamațiilor de orice natură referitoare la produsele achiziționate prin intermediul serviciului de call-center/e-mail/formular de contact;
  • aborda problemele și a îmbunătăți produsele, mărcile, serviciile și tehnologiile noastre, precum și pentru a dezvolta noi produse și servicii.

Noi prelucrăm aceste informații personale în scopurile menționate mai sus, având în vedere interesul nostru legitim în îmbunătățirea pub.nopardon.ro și experiența membrilor noștri cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs.

Crearea și menținerea unui mediu de încredere și mai sigur.
Putem folosi informațiile personale pentru a crea și menține un mediu de încredere și mai sigur, cum ar fi:

  • detectarea și prevenirea fraudelor, încălcărilor de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, spamului, abuzului și a altor activități dăunătoare;
  • desfășurarea investigațiilor de securitate și evaluări ale riscurilor;
  • respectarea obligațiile legale;
  • rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerințele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor);

Furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și marketingului nostru

Noi prelucrăm aceste informații personale în scopurile menționate mai sus pentru îmbunătății activitățile noastre de promovare:

  • trimiterea unor mesaje promoționale, marketing, publicitate și alte informații care ar putea fi interesante pentru dvs. pe baza preferințelor dvs. și despre publicitatea media prin intermediul unor pagini și conturi administrate de NoPardon SRL în cadrul unor platforme sociale, precum Facebook, YouTube, Instagram, etc.;
  • personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității noastre; administrare sondaje; efectuare cercetări de marketing;
  • pentru a ne ajuta să aflăm mai multe despre preferințele dvs. de cumpărături;
  • organizarea unor concursuri, tombole și alte activități promoționale; evenimente gestionate de noi 
  • înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială);
  • invitații la evenimente locale, promoții și oportunități, experiențe online in cadrul pub.nopardon.ro sau in reteaua de magazine;
  • realizarea și afișarea imaginilor fotografice/video ale participanților la concursuri, tombole și alte activități promoționale; precum și afișarea review-urilor clienților noștri atât pe website-ul nostru pub.nopardon.ro cât și în cadrul unor rețele de socializare și a diferitelor canale de comunicare media offline și online.

Vom prelucra informațiile dvs. personale în scopurile enumerate în această secțiune, având în vedere interesul nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi produse sau servicii care ar putea fi în interesul dumneavoastră.

În cazul plăților efectuate cu carduri bancare, datele dvs. personale sunt prelucrate de către procesatorii de plăti (operatorii de date privind plățile). Procesatorii de plăți și Operatorul pot folosi informațiile personale ca parte a serviciilor de plată pentru:

  • a vă permite să accesați și să utilizați serviciile de plată;
  • a detecta și preveni frauda, abuzul, incidentele de securitate și alte activități dăunătoare;
  • a desfășura investigații de securitate și evaluări ale riscurilor;
  • a desfășura verificări a bazelor de date și a altor surse de informații;
  • a respecta obligațiile legale (cum ar fi regulamentele împotriva prevenirii si spălării banilor);
  • a aplica condițiile de plată și alte politici de plată.

Procesatorii de plăti prelucrează și stochează aceste informații personale având în vedere interesele lor legitime și/sau obligații legale de a îmbunătăți serviciile de plată și experiența utilizatorilor cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs. și pentru a respecta legile aplicabile.

Operatorul nu stochează datele dvs. personale utilizate în vederea efectuarii platilor cu cardurile bancare, însă are/poate avea acces la aceste datele în cazul unor incidente privind plățile.

Operatorul va utiliza datele personale colectate în scopurile menționate în acest capitol numai pentru scopul în care au fost colectate și va stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Accesul la datele personale și prelucrarea acestora sunt efectuate de către Societate și/sau de către partenerii noștri, împuterniciți de noi în acest sens, conform procedurilor de lucru privitoare la protecția datelor.


Parteneri și terțe părți

Vă putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele noastre împuternicite – în principal prestatori de servicii ai NO PARDON SRL și de asemenea cu terți parteneri, dar numai pe baza acordului prealabil și neechivoc exprimat de către clienții noștri. În toate cazurile, însă, vom păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și vom folosi măsuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal în momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii. De asemenea, vă vom divulga datele cu caracter personal doar când ne instruiți sau ne acordați permisiunea, când ni se impune prin legea aplicabilă sau reglementări sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale să procedăm astfel, sau astfel cum se impune în vederea investigării unor activități frauduloase sau infracționale, efective sau suspectate.

Părți ale website-ului pub.nopardon.ro pot utiliza servicii terțe, cum ar fi Google Analitycs, YouTube, Facebook, Instagram, inclusiv API-urile procesatorilor de plăti pentru plățile produselor achiziționate în cadrul magazinului nostru online. Utilizarea acestor servicii se supune politicilor lor de confidențialitate, cum ar fi Termenii și condițiile suplimentare ale Google Analytics, YouTube, Instagram, Facebook, procesatorilor de plăți).

 

Păstrarea securității datelor dumneavoastră cu caracter personal

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor noștri sau în format tipărit.

 

Actualizarea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastră

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere către noi, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați prin comunicarea unui e-mail la office@nopardon.ro.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din Date cu Caracter Personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizați. În același timp, vom lua măsuri juste pentru actualizarea periodică a registrelor noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, dar nu vom fi răspunzători pentru nicio modificare neprevăzută a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

Perioada de păstrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal

NO PARDON SRL a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și criteriilor prevăzute pentru ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil in scopurile de mai sus și NO PARDON SRL nu mai are obligația legală de a continua să stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către NO PARDON SRL a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță.

 

Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor condiții legale, dorim să vă informăm că, în cadrul noilor reglementări privind protecția datelor cu caracter personal prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor UE 679/2016, în cazul în care prelucrăm date cu caracter personal ale dumneavoastră, dispuneți de următoarele drepturi:

  • dreptul de acces, prevăzut de art. 15, în baza căruia puteți să ne solicitați, gratuit, să vă confirmăm dacă prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc. De asemenea, ne puteți solicita o copie a datelor pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Cererile trebuie să includă informații relevante pentru a vă putea identifica în baza noastră de date. Vom soluționa cererea dumneavoastră, în maxim 30 de zile;
  • dreptul la informare – presupune informarea de o manieră concisă, transparentă și ușor accesibilă a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate;
  • dreptul la rectificare, prevăzut de art. 16, pe care îl puteți exercita, prin formularea unei cereri prin care ne puteți solicita să modificăm informațiile pe care le avem deja despre dumneavoastră. Puteți formula o astfel de cerere atunci când observați ca datele dumneavoastră sunt incomplete sau inexacte;
  • dreptul la restricționarea prelucrării, prevăzut de art. 18, pe care puteți să-l exercitați atunci când contestați exactitatea datelor, considerați că prelucrarea este ilegală sau vă opuneți ștergerii datelor. Urmare a exercitării acestui drept, vom putea în continuare să stocăm datele, efectuarea altor operațiuni de prelucrare fiind posibilă doar cu consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor expres prevăzute de lege;
  • dreptul la portabilitate, prevăzut de art. 20, pe care îl puteți exercita doar pentru cazurile în care prelucrarea are ca temei consimțământul dumneavoastră sau contractul și doar dacă datele dumneavoastră sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Daca îndepliniți condițiile, ne puteți transmite o cerere de portare a datelor către operatorul pe care vi-l doriți; dreptul de a va opune prelucrării datelor în scop de marketing, prevăzut de art. 21. Puteți să vă exercitați acest drept în orice moment, iar noi vă garantăm că datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate în acest scop. Cu toate acestea, există posibilitatea ca pentru înregistrarea și soluționarea cererii dumneavoastră să fie necesar un interval de timp rezonabil (72 ore) în care este posibil să mai primiți informări de marketing de la noi;
  • dreptul la ștergere, prevăzut de art. 17, în baza căruia avem obligația să ștergem datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Acest drept nu este unul absolut, având aplicabilitate doar în anumite situații expres prevăzute de lege. Atunci când formulați o cerere de ștergere, vă rugăm să aveți în vedere că ștergerea acestora poate fi un proces complex. dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, autoritatea publică din România, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, pagină de web http://www.dataprotection.ro, care are drept obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată, în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („ANSPDCP”), în cazul în care sesizați o încălcare a GDPR-ului.

Dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa office@nopardon.ro. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru și nu putem soluționa reclamațiile pe cale amiabilă, aveți dreptul de a înainta plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România. 

 

Actualizarea Politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate și/sau o vom pune la dispoziție în alt mod. Ne dorim să rămânem permanent în contact cu dumneavoastră în legătură cu oricare dintre aspectele privitoare la protecția confidențialității.