Actualități

Gustări

Vitello tonnato 

Salmon tartare

SUPĂ

Supă cremă de leurdă

Ciorbă de perișoare din carne de pui
cu cașcaval afumat
 

FEL PRINCIPAL

T-bone steak servit cu cartofi prăjiți 
și unt condimentat cu trufe
 

Steak din mușchiuleț de vită
servit pe pat de fructe 
și cartofi dulci 
 

Steak din antricot de vită servit 
cu legume prăjite și
cu unt condimentat
 

Steak din pulpă de vită
servit cu orez mexican și 
sos din brânză de roquefort
 

Steak din pulpă de vită, 
cartofi cu brânză de burduf 
și salată de ruccola 

 Friptură din ceafă de porc 

cu cartofi țărănești
și ardei copți
 

Friptură din ceafă de porc
servită cu cașcaval afumat prăjit,
cartofi aurii și salată 
 

DESERT

Brownie pe pat de fructe caramelizate
cu scorțișoare