Autentificare

NO PARDON PUB

20 de ani ├«n spiritul unei calit─â╚Ťi de ├«ncredere ╚Öi a reinvent─ârii continue

Acum 20 de ani, c├ónd am pus bazele acestui vis frumos, de a construi pub-ul No Pardon pe locul fostului local Hully Gully, am ╚Ötiut c─â nu va fi u╚Öor s─â aducem ├«n ora╚Ö atmosfera lejer─â a unui pub englezesc. Urm─âtoarea provocare a fost de a oferi Clien╚Ťilor no╚Ötri savoarea gastronomic─â a restaurantelor din marile ora╚Öe, o provocare ├«ndeplinit─â cu succes: am reu╚Öit s─â oferim meniuri variate, create pentru Clien╚Ťii no╚Ötri ├«ntr-o buc─ât─ârie cu cele mai ├«nalte standarde de calitate.

Meniul nostru

Meniul nostru interna╚Ťional, ├«mbog─â╚Ťit cu specialit─â╚Ťi ale buc─ât─âriei maghiare, reinventate ╚Öi servite ├«n stilul No Pardon, a devenit favoritul a mii de Clien╚Ťi. Unii dintre ei ne-au trecut pragul pentru a servi un bogr├ícs unguresc, al╚Ťii un steak medium sau unul din deserturile noastre delicioase.

Servicii de catering

Pe l├óng─â garan╚Ťia permanent─â a calit─â╚Ťii superioare, ne preocup─âm cu dezvoltarea continu─â a serviciilor. De-a lungul anilor, serviciile noastre de catering au avut un real succes, at├ót ├«n ora╚Öul nostru c├ót ╚Öi ├«n alte ora╚Öe.

Gradina de var─â

Gr─âdina noastr─â de var─â, deschis─â ├«n anul 2004, a devenit locul preferat al adul╚Ťilor ╚Öi copiilor, fiind considerat─â una dintre cele mai deosebite loca╚Ťii de var─â din ora╚Öul nostru. Meniul nostru incluz├ónd peste 120 de specialit─â╚Ťi, con╚Ťine ╚Öi oferte de sezon, printre care amintim preparatele deosebite din g├ósc─â, servite de ziua Sf├óntului Marton sau cele delicioase din purcel, at├ót de apreciate de gurmanzi.

Bun venit la No Pardon Pub

Gust├ónd din felurile buc─ât─âriei noastre tradi╚Ťionale maghiare sau din specialit─â╚Ťile interna╚Ťionale, oaspe╚Ťii no╚Ötri au putut ajunge la convingerea c─â merit─â neap─ârat s─â ne p─â╚Öeasc─â pragul.

Atmosfer─â pl─âcut─â

No Pardon Pub te ajut─â s─â te r─âsfe╚Ťi cu o mas─â diferit─â ├«n fiecare zi, datorit─â meniurilor noastre care se schimb─â zilnic ╚Öi a buc─âtarilor no╚Ötri creativi minuna╚Ťi!

Mâncare excelentă

Cine a spus că mâncarea sănătoasă nu poate fi și delicioasă? Bucătarii creativi folosesc ingrediente proaspete și de sezon pentru a face o mâncare gustoasă și hrănitoare.

Raport bun calitate-preţ

Buc─âtarii no╚Ötrii folosesc ingrediente proaspete ╚Öi de sezon pentru a face un pre╚Ť accesibil m├ónc─ârii.

Recomand─ârile clien╚Ťilor