Autentificare

NO PARDON PUB

20 de ani în spiritul unei calități de încredere și a reinventării continue

Acum 20 de ani, când am pus bazele acestui vis frumos, de a construi pub-ul No Pardon pe locul fostului local Hully Gully, am știut că nu va fi ușor să aducem în oraș atmosfera lejeră a unui pub englezesc. Următoarea provocare a fost de a oferi Clienților noștri savoarea gastronomică a restaurantelor din marile orașe, o provocare îndeplinită cu succes: am reușit să oferim meniuri variate, create pentru Clienții noștri într-o bucătărie cu cele mai înalte standarde de calitate.

Meniul nostru

Meniul nostru internațional, îmbogățit cu specialități ale bucătăriei maghiare, reinventate și servite în stilul No Pardon, a devenit favoritul a mii de Clienți. Unii dintre ei ne-au trecut pragul pentru a servi un bogrács unguresc, alții un steak medium sau unul din deserturile noastre delicioase.

Servicii de catering

Pe lângă garanția permanentă a calității superioare, ne preocupăm cu dezvoltarea continuă a serviciilor. De-a lungul anilor, serviciile noastre de catering au avut un real succes, atât în orașul nostru cât și în alte orașe.

Gradina de vară

Grădina noastră de vară, deschisă în anul 2004, a devenit locul preferat al adulților și copiilor, fiind considerată una dintre cele mai deosebite locații de vară din orașul nostru. Meniul nostru incluzând peste 120 de specialități, conține și oferte de sezon, printre care amintim preparatele deosebite din gâscă, servite de ziua Sfântului Marton sau cele delicioase din purcel, atât de apreciate de gurmanzi.

Bun venit la No Pardon Pub

Gustând din felurile bucătăriei noastre tradiționale maghiare sau din specialitățile internaționale, oaspeții noștri au putut ajunge la convingerea că merită neapărat să ne pășească pragul.

Atmosferă plăcută

No Pardon Pub te ajută să te răsfeți cu o masă diferită în fiecare zi, datorită meniurilor noastre care se schimbă zilnic și a bucătarilor noștri creativi minunați!

Mâncare excelentă

Cine a spus că mâncarea sănătoasă nu poate fi și delicioasă? Bucătarii creativi folosesc ingrediente proaspete și de sezon pentru a face o mâncare gustoasă și hrănitoare.

Raport bun calitate-preţ

Bucătarii noștrii folosesc ingrediente proaspete și de sezon pentru a face un preț accesibil mâncării.

Recomandările clienților